Hoe gaan we samen tewerk?

In enkele stappen creëren we jouw droominterieur.
Graag nodigen we je uit voor een eerste vrijblijvend gesprek.
Belangrijk is hoe je leeft, wat jij mooi vindt en hoe wij daar het perfecte interieur voor kunnen ontwerpen.

1/ Eerste gesprek

Met een eerste gesprek leren we jou kennen: jouw stijlvoorkeuren, persoonlijkheid en functionele vereisten. Met onze expertise en jouw unieke ideeen kunnen we aan de slag.

2/ Opstartovereenkomst

Voor een grondige renovatie of een totaalinrichting werken we met een studieovereenkomst. We zullen ook je verwachte tijdlijn en budget bespreken, zodat we realistische verwachtingen kunnen vaststellen en binnen je grenzen kunnen werken.

3/ Sfeersetting

Jouw toekomstige interieur wordt omgezet in 3D renders en bijpassend moodboards: kleurpallet, gebruikte materialen en stijlen. Zo krijg je een duidelijk beeld van het eindresultaat.

4/ Prijsbepaling

Op basis van het ontwerp wordt een prijsbegroting opgemaakt.

5/ Uitvoering en levering

Wij begrijpen dat een perfect interieur meer omvat dan alleen een goed ontwerp maar ook de uitvoering ervan. We coordineren alle aspecten, van ontwerp tot het leveren en plaatsen van meubels en decoratie. Je kunt gerust achterover leunen terwijl wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. We voegen de laatste decoratieve accenten toe die je ruimte tot leven brengen en de sfeer versterken.

Zin in een nieuw interieur?

We plannen graag een kennismakingsgesprek met je in om te bekijken wat we voor je kunnen doen. Ons advies is vrijblijvend en een eerste gesprek is gratis.

Belevingswinkel
Mechelsesteenweg 132
2650 Edegem

Openingsuren
Woensdag - Zaterdag: 10.00 - 18.00
Maandag en dinsdag: op afspraak

© 2024 Patin Interieur | Built by SD-Services