about_image_2

Het gezicht achter Patin Interieur

Bij Patin Interieur staat service en kwaliteit centraal. Wij ontzorgen je van bij het ontwerp tot de levering. Bij elke klant vertrekken we vanuit hun persoonlijk verhaal en manier van leven om zo tot een uniek en op maat gemaakt interieur of buitenruimte te komen.

Samen met jouw doorloop ik elke stap van het proces, binnen de afgesproken tijd en het vastgestelde budget. We zorgen voor een aanpak van A tot Z voor jouw interieurdroom en ontzorgen je bij het transformeren van je woning of kantoor.

Hoe ga ik te werk?

 • 1

  Kennismaking

  Met een eerste gesprek leer ik jou kennen: jouw stijlvoorkeuren, persoonlijkheid en functionele vereisten. Met mijn expertise en jouw unieke idee├źn kunnen we aan de slag. Elke kennismaking is geheel vrijblijvend!

 • 2

  Een tijdslijn opstellen

  Nu we een duidelijk beeld hebben van wat jij wilt, ga ik aan de slag om een tijdslijn en budget op te stellen. Zo kan ik binnen jouw grenzen aan de slag gaan met de renovatie of inrichting.

 • 3

  Jouw interieur krijgt vorm

  Jouw toekomstige interieur wordt op plan gezet met bijpassende moodboards. Door het kleurpallet, gebruikte materialen en stijlen krijg je al een duidelijk beeld van het eindresultaat.

 • 4

  Het resultaat

  We ontzorgen je helemaal: van ontwerp tot het leveren en plaatsen van meubels en decoratie.

IMG_2675 (1)

Zin in een vrijblijvende kennismaking?

We plannen graag een kennismakingsgesprek met je in om te bekijken wat we voor je kunnen doen. De koffie staat klaar, dus kom gerust eens langs voor vrijblijvend advies!

LG-PatinInterieur-woningD-Reet_72dpi-1